× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум

RELOADED
27 ноември 2012

Здравейте!

В пространството на Djagi.com дойде време да се "изтупат килимите" и "избършат мебелите"
За нас тези действия се изразяват в преглеждане на аватарите и личните картинки на потребителите и премахването на неподходящите.

До завършването на този процес има вероятност да влезем в декември месец и зимата.
Но тогава вече ще сме се сгрели от дългата работа на "прахосмукачката" и отделеното от нея огромно количество топлина емотикона

След като се приключи със снимковия материал ще преминем към потребителските имена.
Всеки потребител с неподходящ ник ще получи възможност да го смени сам, а ако откаже, ще му бъде сменен със "служебен"... но това е за декемврийската, зимна част на нашето почистване емотикона

Всеки е свободен да се включи, като сам изтрие провокативните и прекалено разголени снимки от аватара и/или албума си емотикона

При всички случай, зимата ще ни завари в добро настроение, с големи усмивки, в следствие на добре свършената работа емотикона

А след това Коледата в Djagi ще дойде с много подаръци, игри и изненади за всички вас емотиконаемотиконаемотикона

Премахни рекламата

RELOADED
02 декември 2012

aycan86, недейте така емотикона
Хубаво ни подкрепяте, но не заблуждавайте нито себе си, нито някой друг, твърдейки че някой си ни е накарал да правим едно или друго.

Още преди няколко месеца бе ясно, че ще направим и това, както и още много неща с оглед потребителска защита и удобство. И то бе ясно на вашата група във ФБ от разговори на лидера ви (ако мога така да се изразя) с нашият главен програмист.

Просто искам да сме наясно, че никой не ни диктува политиката. Това че имаме допирни точки с мнението на друг е напълно нормално.

Коледа е близо, но все още има достатъчно време и определено има с какво още да изненадаме потребителите си (надявам се в общия случай приятно емотикона ) не само от гледна точка , на нови опции по игри или фонови изображения , но и от гледна точка на защита на личното пространство на всеки потребител.


Сега, понеже прочетох не малко обвинения, че толерираме този и онзи...
Аватари не сме почнали да преглеждаме в генерален аспект, но понякога махаме някои стар ако ни мине пред очите.
Статусът на работата ни по снимките е 2/3 прегледани.

Възможно е нечия снимка да е махната по погрешка. Все пак прегледахме над 30 000 снимки и е нормално да сме допуснали някой грешки. В този ред на мисли е възможно да сме оставили някоя снимка, която все пак спада към неподходящите.

Бе ни докладван проблем с аватарите - че дори и да си изрежете, ние ги виждаме в оригинален вид и пак ви ги махаме. Това ще го оправим още утре. А когато приключим с огледа на всички аватари и премахването на неподходящите обмисляме да подарим на всеки неВИП потребител възможност за едно безплатно качване на аватар , за да няма ощетени.
В крайна сметка това го правим за вас, а не за себе си.
Качвайки предизвикателни снимки (предимно потребителите от женски пол) сами провокирате потребителите от противоположният пол да ви пишат или дори говорят неприлични неща. Подобни снимки пробужда не само похотливостта у мъжете, но и някои по-извратени или пък разкрепостени натури , което вече се явява сериозен проблем за всички. Все пак никой не иска да гледа рамахващ се напред-назад полов орган....

aycan86
02 декември 2012

RELOADED: “Единствено ми бяха показвани профили, където даден потребител от женски пол се снимал по бански или с блуза с деколте или пък един друг, където потребител от мъжки пол си качил снимки на скъсаните дънки - скъсаното бе и на задните части (някакви резки, а не разпрано).
Та какво се очаква да направя Че те по въпросната телевизия дават филми с еротично съдържание в прайм тайма и с кръв, убийства и насилие.
В този ред на мисли, защо да си гоним ние потребителите, като това което са показали си е едно нищо с това което може да се види по телевизита всеки ден и по всяко време”

RELOADED: “Призовавам всеки, не харесващ ситуацията в сайта, поради своите морални задръжки, лични изживявания или други причини да се опита да създаде свои проект, където да наложи желаните от него забрани и морални кодекси.
Ние няма да правим промени по своя, заради прищявката на някой си и няма да допуснем нарушаване на правилата на сайта или законите на страната да остане ненаказано !”

И как така господин RELOADED изведнъж си сменихте мнението, след тези думи – чудно за всеки един потребител! Ясно е за всички, къде е тънката червена нишка- думите са излишни! И между другото, като почнахте да чистите аватари и снимки, какво ще стане с множеството потребителски имена на 1 потребител? Моля да ни бъде отговорено – не, че моделираме вашия сайт, ние ще си направим наш проект, просто от любопитство, защото и ние сме с правата на всички останали потребители емотикона

RELOADED
02 декември 2012

aycan86, защо обръщате нещата в нападки ? емотикона

Всичко което сте копирал има своят отговор в горния ми пост емотикона
Ние не правим това заради нечия прищявка, а защото така сме решили да бъде и за доброто на потребителите. В сайта ще продължи да има снимки на хора по бански и снимки на жени с деколтета - какво е виновна жената, че е надарена ?
Но откровената голотия и действително предизвикателните снимки ще бъдат махнати... и това обясних защо.

Аз твърдо стоя зад всяка моя дума и да, ако наистина виждахте тънката нишка, щяхте да знаете, че копираното от вас и това което вършим сега са напълно съвместими неща емотикона

Определено не желая да продължавам този разговор, защото отива към въртене в затворен кръг.

aycan86
02 декември 2012

Значи, сега стигнахме до някакъв консенсус, в който се съгласихме с работата на админите и ни мъчи само въпроса за множеството профили! Аз съм достатъчно интелигентен мила dama_spatiq, че да си пиша както и където си поискам...свобода на словото му се вика, а колкото до недоволното ти и неприлично отношение към мен и спазването на добрия тон, нека админа прецени! Никак не си любезна ми се струва! Аз просто зададох въпрос касаещ доста потребители и то не към вас, а към админа! Вижда се и колко сте уверена в себе си, знаем че хората почитатели на неприлично съдържание, ще скокнат срещу работата на админите, но браво, админи дерзайте - това е правилната посока!
Господин RELOADED и аз не желая да се нападаме, само искаме да ни отговорите, какво ще стане с множеството профили, бъдете така толерантен да ни отговорите моля и приключваме разговора емотикона

02 декември 2012

Спазването на добрият тон в сайта е задължителен за всички!!!

zarags
04 декември 2012

Престанете да ми махате аватара (punch) ,какво предизвикателно видяхте в една жена с коледна шапка(punch) вие големи моралисти станахте.

RELOADED Аватари не сме почнали да преглеждаме в генерален аспект, но понякога махаме някои стар ако ни мине пред очите.

Как пък моя и на невъзможната аватарите ни минаха пред очите ви,пък на други НЕ, или ако започнем да се съгласяваме с всичките ви недоумения който ви раждат главите .......... и голи задни части да си сложим няма да ви минат пред очите и !!!

-Dinamo
05 декември 2012

RELOADED Вземете мерки срещу дразнителите най-накрая!Те са огромния ваш (и наш ,за съжаление) проблем.Докога ще търпим простотиите на тая zarags с всичките и профили?Тя е тук ,за да воюва с всички и срещу всичко.Не виждате ли ,че дразни всички?Ето-докладвах проблем!Направете нещо!Защо се водите по болния и мозък?Тя търси внимание ,а вие и го осигурявате.Изкоренявайте плевелите един по един докато е време!

zarags Жено,като не ти изнася се изнасяй,стига си ревала!Като много знаеш,направи си сайт !

Зафър Небесний
05 декември 2012

Тъй като нерядко сме били обвинявани в безразличие към мнението на потребителите , мисля сега да покажа , че това никога не е било така. Възможно е понякога връзката екип – потребители да е била по-слаба , но никога не е прекъсвала.

Както знаете започна преразглеждане на снимките в сайта . Единствената цел беше да ви предпазим от вулгарни и цинични коментари и неприлични предложения , които се пишат в албумите. Някои потребители вероятно целенасочено търсят такова внимание , други по-скоро не усещат къде е тънката граница между естетична снимка по бански и предизвикателна поза по бельо. Тъй като няма как да разберем кой с какви подбуди е качил такива снимки в албума си , всички бяха третирани по едни и същи критерии.

В бъдеще функциите на Албума ще бъдат разширени. Ще имате опция с която да избирате кой има право да вижда снимките ви – всички потребители или само приятели. Отделно ще има секция , в която ще се преместват по-провокативните снимки и там опцията ще е по подразбиране , ще се виждат само от приятели.
Ще има промени и при модерирането. При качването на снимките , всички ще бъдат помествани първо в личната секция , която се вижда само от приятели. Чак след одобряването , тези които отговарят на критериите на сайта , ще се появяват в общата част , където ще имате правото да избирате кой да ги вижда.

Тъй като не сме стигнали още до преразглеждането на аватарите , имахме възможност да се запознаем с мнението на потребителите по този въпрос , както тук във форума , така и от формата за контакт в ЧЗВ и от личната ни кореспонденция. Сега ще ви информирам на какви критерии трябва да отговарят аватарите в сайта :

Няма да бъдат одобрени аватари , които :

1.Съдържат порно (клип или снимка)
2.Насилие
3.Свастики
4.Обидни текстове и неприлични жестове
5.Акцентирано е само върху отделни части от човешкото тяло – гърди и дупета


Вероятно вече сте забелязали , че тук липсват аватарите , на които има модели по бельо. През тези дни преразгледахме решението си и приемаме , че аватарът е начин да изразиш себе си , но все пак всичко трябва да бъде в рамките на някакво приличие.
В този смисъл вече не се налага преразглеждане на десетките хиляди аватари в сайта , но ще бъде създадена тема , където може да сигнализирате за аватари , които дори да отговарят на горните изисквания , пак са пошли и вулгарни.


Що се отнася до третата точка от „почистването” на сайта – никовете – там компромиси няма да има.

eRRo_R
27 декември 2012

Зафър Небесний какво им се обеснявате.Правете каквото е РЕДНО пък да става каквото ще...емотикона То недоволни винаги ще има.То това си е наш манталитетемотиконаемотиконаемотиконаемотикона

Giunay
22 януари 2013

UVOLNETE rockstar

Не може да публикуваш два пъти подред